Блог

Здравейте!

Радва ни големия интерес към нашия продукт и се надяваме, че чрез програми като Инстаграм и Фейсбук успяваме да ви осведомяваме редовно за текущи събития и новини около Гларус и нашите партньори, както и да дадем платформа за вашето мнение. Същевременно, на нашия обновен сайт може да намерите повече информация за нас. В тази насока може да се направи още много - както неведнъж са ни споделяли наши любознателни приятели - затова и започваме този блог. Тук ще ви разказваме за нашите впечатления и планове или ще говорим за интересни теми в бирената общност у нас и по света. Ще се опитаме да го правим поне веднъж в месеца. 

Приятно четене и наздраве!

Деян Иванов
Главен Пивовар

Прочети още

„Благодарим ви, приятели!“

Благодарим на всички, които изказаха своето мнение и за препоръките, които дадохте. Благодарим и на откровения „хейт“, който в интерес на истината беше много малко. 

Прочети още

Какво ново през 2019

В първия блог за 2019 нямаме търпение да ви разкажем за плановете си за новата година. Започваме с основното. През април се навършват 5 години от първата бира, сварена от нас. Да, през април ще честваме петата си годишнина!  

Прочети още

Повече за „Сешън ИПА“ (“Session IPA”)

В края на месец октомври ще излезе новата ни бира „Транс-пасифик“  (“Trans Pacific”), която всъщност е част от серията Signature Session IPA. Това е третото ни предложение от тази серия след Оликана и Мандарина, които сигурно много от вас помнят. Макар и със сходен малцов състав, всяка от тези бири е доста различна.

Прочети още

Сътрудничество 2.0, юни 2018

След нашата варка с мурскалски чай “Rhodopi Dreams”, направена в сътрудничество с гръцките „Вергина“ през пролетта, ни засърбяха ръцете да поработим над нови рецепти. Този път обърнахме поглед към Лондон, откъдето може да се вземат доста идеи и познания. 

Прочети още

За свежата бира

В нашия блог ще засягаме различни теми около любимото ви пиво, като много от тях са породени от ваши въпроси. Ето защо, ако нещо живо ви интересува и искате да разберете повече, пишете! 

Прочети още

Пътепис от Острова, март 2018

Първата ни блог-статия е всъщност нещо като пътепис с моите впечатления от посещението ми в Англия този месец. Извинявам се предварително, ако литературните качества са под нивото на Алеко, но дано ви е интересно.

Прочети още

Последни новини

Главният пивовар на Гларус Крафт Трейдинг Деян Иванов пред в. Дневник: "Инвестираме в разширяване и нови продукти"

Главният пивовар на Гларус Крафт Трейдинг Деян Иванов пред в. Дневник: "Инвестираме в разширяване и нови продукти" "Това, че сме относително по-големи ни д...

Прочети още

Гларус е на Untappd - социалната мрежа за любители на бира!

Включете се в едно нестандартно бирено приключение - най-голямата социална мрежа за любители на бира - Untappd! Ние от Гларус сме вече там и можете да ни подкрепите на ht...

Прочети още

Тройна премиера за новата Glarus Black Sea IPA

Представяме ви най-новата бира от семейството на Glarus - Black Sea India Pale Ale – IPA ("Черноморска ИПА"). С нея слагаме началото на серията Glarus Signature...

Прочети още