Екип

Както повечето занаятчийски пивоварни, така и "Гларус" е основан от домашни пивовари, любители на качественото и различно пиво. Веднъж видели и опитали разнообразието от вкусове, цветове и аромати на различните стилове бира, ние знаехме, че няма връщане назад към обикновенния светъл лагер, който удавя пазара и лишава хората от право на избор. 

    Деян Иванов - Главен Пивовар

Деян е сърцето на "Гларус" и ще го намерите в пивоварната или при клиенти почти по всяко време на денонощието. Варненец, един от първите домашни пивовари в България и ревностен почитател на хубавата бира и тежкия рок.

Иво и Румбата - Съдружници

Варненци, разбира се. Заедно с Деян отговарят за цялостната стратегия и насока на фирмата. Домашни пивовари и вечни оптимисти, които се надяват да променят света -чашка по чашка "Гларус". Повечето време са някъде на път но е най-сладко когато минат през пивоварната да опитат прясно сварена бира.

Милен - Помощник Главен Пивовар

Милен има изключително отговорната задача да "създаде" бирите на Гларус. Той приготвя съставките, вари бирата и следи ферментационния процес. 

Константин - Отговорник Склад

Коцето отговаря за последната фаза в производството - пълненето в амбалаж и управлението на стоката. Това е всъщност един доста труден и специфичен процес, с който малцина биха се справили.

Благовест,Тодор и Радо - Помощници Производство

Нашите всеотдайни помощници по производствената част допринасят за изпълнението на многобройните задачи, които възникват в пивоварната и допринасят за реда и спокойствието в иначе напрегнатото ежедневие на пивоваря. 

Последни новини

Главният пивовар на Гларус Крафт Трейдинг Деян Иванов пред в. Дневник: "Инвестираме в разширяване и нови продукти"

Главният пивовар на Гларус Крафт Трейдинг Деян Иванов пред в. Дневник: "Инвестираме в разширяване и нови продукти" "Това, че сме относително по-големи ни д...

Прочети още

Гларус е на Untappd - социалната мрежа за любители на бира!

Включете се в едно нестандартно бирено приключение - най-голямата социална мрежа за любители на бира - Untappd! Ние от Гларус сме вече там и можете да ни подкрепите на ht...

Прочети още

Тройна премиера за новата Glarus Black Sea IPA

Представяме ви най-новата бира от семейството на Glarus - Black Sea India Pale Ale – IPA ("Черноморска ИПА"). С нея слагаме началото на серията Glarus Signature...

Прочети още