Vergina WEISS - 500 мл

ID 012


Наличност: Неналичен

2,49 лв.
Заглавие Цена Количество  
Vergina WEISS - 1 бутилка 2,49 лв.
Vergina WEISS - 20 бутилки 49,80 лв. 30,00 лв.


Тази бяла бира е достоен съперник на всяко отбрано немско пиво. Удостоената с награди „Вергина Вайс” е забележителна бира с богат и ароматен пшеничен вкус, пенлива и с леко мътен вид заради съдържащите се в нея горно-ферментиращи дрожди. Методът на горна ферментация и придава богат плодов аромат с нотки на карамфил и банан. Ключовите съставки на „Вергина Вайс” са малцовани пшеница и ечемик, специално карамелизиран пшеничен малц, горно-ферментиращи дрожди и вода. За да и се насладите максимално, следвайте инструктциите за наливане на етикета на гърба на бутилката. Наздраве!


Храна: „Вергина Вайс” уравновесява по-силните на вкус полу-меки и манастирски сирена, както и сирена като узряла гауда, колби или Монтерей Джак, и леко по-силните кози сирена като романо и фета. „Вергина Вайс” също великолепно допълва предястия от морски дарове, последвани от бяла риба.


Вкус /аромат: наситен вкус, интензивни аромати, доминирани от карамфил и банан
Цвят: светло-кехлибарен цвят, непрозрачен
Съхраняемост: 9 месеца в бутилка и кутийка, 4 месеца в кег
Инструкции за наливане: След напълване на чашата на 80%, разбъркайте дрождите на дъното на бутилката и ги добавете към чашата. Идеалната температура на поднасяне е 4-6°С.
Опаковка: бутилка - 0,5 л; кег - 30 л 

Подобни продукти