ЧАЙ с тръстикова захар с вкус на мед и лимон кен 500 мл

ID T002


Наличност: Неналичен

1,50 лв.
Заглавие Цена Количество  
ЧАЙ с тръстикова захар с вкус на мед и лимон - 1 кен 1,50 лв.
ЧАЙ с тръстикова захар с вкус на мед и лимон - 24 броя в стек 36,00 лв. 34,80 лв.


Доставяме Ви най-доброто от Гърция

Фирмата „Тувуну” се основава на следната семпла истина: тъй като Гърция е благословена с едни от най-чудесните билки, плодове и естествена минерална вода на планетата, съчетаването на тези ключови съставки неизбежно би довело до създаването на една от най-висококачествените безалкохолни напитки в света.


Бизнес философията на „Тувуну” е също така семпла. Всичко, което те произвеждат, трябва да бъде добро за техните клиенти, доставчици- фермери и околната среда. И тъй-като са семеен бизнес, управляван на семейни начала, за тях е особено важно да са част от здрава, екологично съобразна и благоденстваща общност. Затова са предприели новаторска фермерска програма за договаряне с техните производители в Северна Гърция и използват в техните напитки единствено чайове, билки и плодове с местен произход. И в нито един от техните продукти никога няма изкуствени добавки или консерванти, и няма и да има.


Освен това Тувуну са се ангажирали да намалят въглеродния отпечатък на Тувуну до абсолютния минимум. За тази цел използват упаковки от 99,9% рециклируем алуминий за всички техни продукти, въвели са новаторска „зелена” политика на ценообразуване и строго спазват насоките за безхартиен офис мениджмънт.


Знаковата напитка на „Тувуну” съчетава напълно естествен родопски (мурсалски) чай с прясно изцедени лимони, мед от диви цветя и загатване на кафява тръстикова захар. Резултатът е уникално освежаваща безалкохолна напитка, на която целогодишно може да се наслаждавате в изстуден или горещ вариант.
Сигурни сме, че едно пробване ще ви убеди, че нищо не може да се сравни с Тувуну, и се надяваме, че ден след ден ще получавате наслада от тези продукти, както и ние от тях!

Родопски чай „Тувуну”
Nothing compares … Tuvunu!

Родопският чай, или мурсалският чай, е едно от най-ароматните и полезни местни растения, присъщи на Средиземноморието.  В Тувуну са решили да го направят за първи път достъпен като здравословна, готова за консумация напитка, на която може да се наслаждавате целогодишно, в изстуден или горещ вариант, навсякъде по света.


Затова Тувуну съчетават мъдростта на Хипократ с една от любимите рецепти на нашите баби, според която чаят обикновено се вари и се пие горещ зимата. Въз основа на тази рецепта е създадена нова здравословна напитка, на която може да се наслаждавате и през лятото. Това е Студеният Родопски Чай с прясно изцедени лимони, мед от диви цветя и кафява захар, който може да се пие по всяко време и навсякъде. Това е Тувуну!


И въпреки че процесът изглежда доволно лесен, на Тувуну им бяха нужни три години обстойни изследвания и вътрешнофирмени дегустации, за да разкрият няколко тайни, които сега позволяват на Тувуну да изтъква естествения вкус и отличителен аромат на родопския чай. Сушените цветове се заливат с ледено студена вода, извираща естествено в Родопите в Северна Гърция и се оставят да заврат на бавен огън. По време на този процес, благодарение на активирането на естествените масла на растението при покачването на температурата, почти незабавно се проявява уникалният аромат на Тувуну. Скоро след това, когато чаят кипне, от растителните тъкани се освобождават благотворните флавиноиди, което придава характерния цвят на тази 100% естествена напитка. Не се използват никакви добавки, освен гръцки мед от диви цветя и лимонов сок, който се изчежда свеж в базата от лимони, събрани изключително от лимоновите горички в южна Гърция.